Malmö NVC community: nätverksträff på STPLN

VAD ÄR DETTA?
Kurser i Nonviolent Communication (NVC) kostar och händer inte så ofta. Ett sätt att låta NVC leva vidare, inte bara individuellt utan i det kollektiva, är att träffas även mellan kurstillfällen. Det är vad dessa träffar går ut på.
Vad som händer bestämmer vi tillsammans på plats för varje gång, ungefär som på NVC-festivalerna. Formatet gör att träffarna blir bra tillfällen att öva på att känna efter, ta ansvar för att be om vad du vill ha, lyssna med empati, se om du är öppen för att skifta, uttrycka ärlighet, osv. Med andra ord, att öva på att skapa kontakt och möta behov.
Kanske gör vi något alla tillsammans, eller så delar vi upp oss så att några kan ha dyader eller empatisamtal, medan andra gör en övning. Kanske vill du be någon hålla en övning, eller be om att få hålla en övning. Du behöver inte veta vad du vill i förväg, men lite förberedelse kan bidra till att fler behov möts.
VEM ÄR DET TILL FÖR?
Nätverksträffarna är öppna för alla som är intresserade av Nonviolent Communication och har varit i kontakt med processen tidigare. Kanske har du gått en eller flera kurser. Kanske har du “bara” läst Marshall Rosenbergs bok Nonviolent Communication, Ett språk för livet, eller lyssnat på The Nonviolent Communication Training Course (https://www.youtube.com/watch?v=GZnXBnz2kwk&list=PLPNVcESwoWu4lI9C3bhkYIWB8-dphbzJ3). Eller gått på en av de Kostnadsfria introduktioner som Föreningen NVC Sveriges ger kl 19 den första i varje månad.
VAD KOSTAR DET?
Frivilligt bidrag Swishas till 123 090 38 07 i samband med träffen. Har du ingen aning om vad som är rimligt kan du tänka i spannet 0 kr till 200 kr och vill du göra det enkelt för dig, Swisha 50 kr.
Hör av dig om du har frågor. Hör också av dig om du vill agera mötesunderlättare under en nätverksträff. Vi ses!

Date

2021-10-27
Expired!

Time

18:30 - 21:00

Mer info

Read More

Plats

STPLN
Stapelbäddsgatan 3, 211 75 Malmö, Sweden
Website
https://stpln.org/
Kategori (kryssa i Övriga)

Arrangör

Ricardo Guillén
Phone
+46709558730
Mejladress
r.t.guillen@gmail.com
Website
https://www.ricardoguillen.se/

Skicka kommentar